Psihologii spun că activitatea fizică ridicată a copilului afectează în mod direct și pozitiv intensitatea dezvoltării creierului său. Jocurile de mișcare sunt de neimaginat fără instalații special amenajate, printre care toboganele pentru copii sunt una dintre cele mai populare. Cum de a alege un topogane pentru copii în funcție de vârsta copilului și locul de instalare va fi oferit de către consultanții profesioniști ai magazinului.

Interesant, activ, sigur.
În prezent, producătorii produc diapozitive de diferite forme, culori și dimensiuni pentru copii cu vârste cuprinse între 1,5 și 12 ani. Dimensiunile modeste ale construcțiilor din plastic pentru preșcolarii mai mici vă permit să le instalați în interior. Alege corect un diapozitiv pentru copii pentru apartament ar trebui să ia în considerare astfel de caracteristici, cum ar fi:

compactitatea construcției;
ușurința de transport;
ușurința de asamblare și depozitare;
ușurința de îngrijire și posibilitatea de curățare în stare umedă.
Dar primul loc atunci când alegeți un tobogan pentru copii pentru apartament ar trebui să fie considerente de siguranță. Modelele oferite de Baby Activ sunt fabricate din plastic durabil non-toxic și sunt conforme cu standardele internaționale de calitate. Concepute pentru o joacă activă în interior, aceste construcții au:

linii și margini rotunjite;
plat și cu pantă mică;
marginile înalte ale pantei;
pași confortabili cu o suprafață aspră;
balustrade puternice pe platforma superioară.
Designerii au prevăzut toate detaliile și nuanțele pentru a-i proteja pe copii de răni și vânătăi și pentru a crea condiții pentru jocuri active chiar în cameră. Cu acest tobogan, viața într-un spațiu mic va fi și mai interesantă și mai activă!

Mai multă distracție în familie

Recomandările pentru selecția de tobogane pentru copii pentru dacha includ instalarea atât a structurilor din plastic, cât și a celor combinate. Pentru preșcolari poate fi o mică construcție din plastic la o înălțime de 1,5 m. Toboganele combinate pentru copii mai mari (de la 6 la 12 ani) au suporturi stabile din oțel, scară metalică, conexiuni durabile și tobogane din plastic. Suporturile sunt betonate la o adâncime de cel puțin 40 cm și pot suporta o sarcină de până la 100 kg.

Un plastic de înaltă rezistență, omogen și rezistent la îngheț, care are o serie de avantaje față de lemn și metal, este folosit pentru fabricarea toboganelor pentru copii pentru casele de la țară:

nu este predispus la coroziune;
nu se micșorează și nu se crapă;
păstrează luminozitatea culorilor;
are o durată de viață lungă.
Pentru a crește durabilitatea construcției, părțile metalice sunt acoperite cu vopsea pulbere, iar părțile din lemn sunt tratate cu o impregnare specială.