Uncategorized

Tendințe și tendințe ale modei 2021: articole de garderobă elegante pentru un fashionist modern

Nici designerii nu ne-au lăsat fără surprize anul acesta. Noile tendințe sunt izbitoare în varietatea lor. Unele lucruri, însă, ne-au revenit din trecut, renăscând într-o nouă lumină. Să aruncăm o privire la cele mai trendy elemente ale garderobei unei fashioniste moderne

Pielea nu renunță la pozițiile la modă
De câțiva ani la rând, îmbrăcămintea din piele a ajuns la vârful popularității sale. Este utilizat în mod activ de designeri atunci când coase diverse articole de garderobă.

Fustele din piele sunt o opțiune excelentă pentru vremea caldă de primăvară. În combinație cu adidași albi pe o platformă mică, o fustă decupată este o tendință absolută în acest an.

Este utilizat în mod activ de designeri atunci când coase diverse articole
Este utilizat în mod activ de designeri atunci când coase diverse articole

Jachetele și jachetele din piele ecologică arată în același timp drăguțe și stricte. Oxfords confortabili în nuanța potrivită îți vor completa aspectul.

Gulerul anilor 70
Capetele ascuțite, maxim alungite ale gulerului au venit la noi din anii 70 îndepărtați. Tendințele zilelor trecute au fost întruchipate în imagini nou reînviate. Cămașele, blazerele și jachetele elegante cu guler ascuțit amuzant sunt folosite atât în ​​stilul business, cât și în cel casual.

Tendințele și tendințele modei 2020: articole de garderobă elegante ale unei fashioniste moderne
Acest stil se potrivește bine cu pantofii plati. Paleta de nuanțe este foarte diversă. Pentru stilul de afaceri, alegeți cămăși în culori mai deschise și mai delicate. Stilul casual este luminos și spontan.

Bermude
Vei fi surprins, dar anul acesta, pantalonii scurți Bermuda sunt oferiți de designeri tocmai ca articol de garderobă pentru perioada toamnă-iarnă. Acest model este în armonie perfectă cu cizmele înalte și o haină decupată.

Bermudele din denim sunt o opțiune mai ușoară. Potrivit pentru îmbrăcăminte de zi cu zi, plimbări și petreceri prietenoase. Împerechează-i cu pantofii tăi preferați de top și cu pantofi plat.

Blugi evazati
Blugii evazati au ocupat anul acesta lista tendintelor denimului. Culoarea clasică albastră și ușoara flacără de la genunchi sunt tendința principală în această categorie.

Stilul evazat elegant va înlocui blugii mamei și modelele cu talie înaltă care erau populare la vremea lor.

Cizme înalte pentru genunchi
Cizmele înalte ale seriei de iarnă și demi-sezon cuceresc inimile fashionistelor în acest an. Lungimea axului vă permite să purtați o rochie midi pe vreme mai rece și pantaloni scurți scurți în zilele mai calde.

Cizmele cu toc mic sunt la modă anul acesta. Pentru iubitorii de tocuri înalte și platforme există posibilitatea să se testeze într-un stil nou. În funcție de mărimea figurii, puteți alege haine astfel încât să faceți silueta vizual mai subțire și puțin mai înaltă.

Monotonie elegantă
De câteva sezoane la rând, designerii au propus utilizarea principiului „ton pe ton” ca stil de afaceri. Look-ul total a cucerit deja frumusețile franceze și s-a îndreptat spre Europa. Nuanțele bej sunt la modă în acest sezon. Cum te uiți la o fundă bej moale sau îți plac hainele roșii aprinse? Totul este disponibil acum. Principala regulă este că toate hainele, pantofii și accesoriile trebuie să fie asortate în aceeași culoare. Fără nuanțe, palete de culori sau alte scuze.

Rochii decupate liber
Cei care cred că rochiile sunt potrivite doar pentru sezonul cald se înșeală profund. Toată diferența este în țesătura utilizată pentru cusut. Modelele ușoare și aerisite sunt potrivite pentru vara fierbinte. Mai scurt, dar dens – pentru perioada de tranziție în toamnă și primăvară. Modelele de iarnă pot fi realizate din draperie, lână sau angora densă.

De regulă, moda unui sezon nu diferă prea mult de tendințele următorului. Dar trebuie totuși să știți despre principalele tendințe din fiecare perioadă a anului. Cu sfaturi de stilist, puteți arăta elegant tot timpul anului, indiferent de situație.