Prezentare generală a îmbrăcămintei și tendințelor pentru femei
Prezentare generală a îmbrăcămintei și tendințelor pentru femei

Unii iubesc moda, alții nu, cineva încearcă să nu se deranjeze. Dar venind în fiecare sezon la un magazin de haine pentru haine noi, oricare dintre noi se confruntă cu întrebarea: „Ce și cu ce să îmbraci?” Orice s-ar spune, dar absolut orice fată, dacă vrea să arate atractivă, ar trebui cel puțin să știe puțin despre modă. La urma urmei, bărbații iubesc nu numai fetele frumoase și îngrijite, ci și fetele bine îmbrăcate. Pentru a ține pasul cu vremurile și a cunoaște canoanele moderne ale modei și stilului, să încercăm să înțelegem tendințele

 1. Tendința actuală a îmbrăcămintei exterioare
  În iarna anului 2021, vă puteți reîmprospăta aspectul cu o haină de piele de oaie nouă. Da! Pielea de oaie a revenit la modă. Această revenire este destul de relevantă, deoarece jachetele supradimensionate sunt deja sătule. În plus, o haină din piele de oaie se poate potrivi nu numai într-un aspect de zi cu zi, ci și într-un aspect de afaceri. Alegeți o croială versatilă, cu cutie, cu un decolteu deschis. Va fi posibil să vă izolați cu o stolă sau eșarfă strălucitoare. Culoarea hainei din piele de oaie poate fi aleasă naturală (vezi fotografia din noua colecție toamnă-iarnă a mărcii Loewe), sau poți experimenta și face iarna ta un pic mai strălucitoare.
 2. Un pic de sport în aspectul cotidian
  Interesul designerilor pentru tema sportivă nu dispare. Acestea sau acele atribute sportive rătăcesc de la sezon la sezon. Începând cu dungile deja foarte populare, care pot fi văzute pe pantaloni, pulovere, jachete, pantofi și terminând cu accesorii sub formă de genți și bentițe în stil sport. Designerii folosesc tot mai mult carabiniere, fermoare, șireturi, ochiuri și alte accesorii ca elemente decorative atunci când creează îmbrăcăminte la modă pentru femei. Poate fi văzută chiar în rochii de seară.
 3. Piele la modă
  De câteva sezoane la rând, tendința aspectului total a fost în tendință. Aceasta este o imagine compusă în întregime din haine, încălțăminte și accesorii într-o singură schemă de culori. Vara, îmbrăcămintea pentru femei în nuanțe strălucitoare de portocaliu, galben, verde și albastru era la modă, iar în toamnă puteți aplica acest principiu al compunerii seturilor într-o versiune ușor diferită. Încercați să vă creați aspectul trendy toamnă / iarnă 2021 cu moda din piele
 4. Plastic, nailon, vinil
  Și în curând lanțul de magazine de îmbrăcăminte la modă pentru femei a fost inundat cu haine de ploaie strălucitoare. Și atunci când o tendință la modă este, de asemenea, practică, ea devine instantaneu populară. Acest sezon primăvară-vară nu va face excepție. Karl Lagerfeld a continuat tema îmbrăcămintei transparente, dar în colecția casei de modă Fendi. A folosit cantitatea maximă de vinil. Impermeabil pur peste trench, fustă din vinil cu finisaj din piele peste fustă clasică plisată, geantă într-o pungă transparentă
 5. Rețele din industria modei
  Tendința modei din 2021 este îmbrăcămintea cu plasă. Poate fi țesut din piele, fire, panglici de nailon sau tricotat. În ultima săptămână a modei, s-au putut vedea look-uri destul de îndrăznețe și îndrăznețe cu fuste, rochii, blaturi realizate folosind tehnica macrame. La modele au fost purtate complet cu lenjerie intimă și pantaloni scurți ultra-scurți. În realitate, pentru a nu arăta sfidător și a nu stânjeni trecătorii, poți purta o rochie de plajă peste o rochie simplă și un tricou transparent completat cu un top crop. Principalul lucru este că hainele care servesc ca fundal trebuie să fie cât mai simple, fără imprimeuri și ornamente decorative, de preferință într-o nuanță pastelată apropiată de tonul pielii. Un accesoriu interesant pentru sezonul primăvară-vară va fi o geantă veche bună cu sfori.
 6. Lecții de tricotat
  Moda pentru articole tricotate manual, ca o continuare a tendinței anterioare. Femeie ac, luați ace de tricotat și un cârlig în mâini, pentru că acum este sezonul vostru. Vă puteți tricota o rochie sau o fustă elegantă, sau poate imediat un set de vară complet luminos, ca în colecția Christian Wijnants. Asortează-ți noua ținută cu o curea de frânghie sau accesorii din lemn. De asemenea, o geantă de paie la modă este potrivită pentru un aspect similar.
 7. Pantaloni scurți de ciclism
  La început au fost dungi … Acum, în continuarea tendinței sportive la modă, bicicletele au apărut pe podiumuri. Acest articol de garderobă a apărut simultan în mai multe colecții pentru primăvara-vara 2021. Pantaloni scurți de ciclism sunt potrivite pentru a fi purtate atât cu adidași, cât și cu tocuri.