Majoritatea covârșitoare a femeilor are 2 probleme principale: „nimic de purtat” și cum să puneți acest „nimic de purtat” în dulap.

Dar, serios, cred că fiecare reprezentant al sexului frumos s-a confruntat cu taxe dureroase și s-a îmbrăcat când a decis să aducă modificări imaginii sale obișnuite sau înainte de o întâlnire responsabilă.

Dar, serios, cred că fiecare reprezentant al sexului frumos s-a confruntat cu taxe dureroase și s-a îmbrăcat când a decis să aducă
Dar, serios, cred că fiecare reprezentant al sexului frumos s-a confruntat cu taxe dureroase și s-a îmbrăcat când a decis să aducă

Faptul că această problemă este rezolvată prin compilarea unui dulap de bază și principiile de bază ale formării sale au fost descrise în articolul precedent. Astăzi vom analiza în detaliu principalele lucruri care ar trebui incluse în capsula de bază.

În ciuda faptului că pentru garderoba de bază sunt folosite modele de îmbrăcăminte elegante, care practic nu devin depășite, unele accente la modă ar trebui totuși luate în considerare pentru a ține pasul cu vremurile. Din nou, asigurați-vă că vă concentrați asupra a ceea ce este potrivit pentru dvs. Luați în considerare tipul de culoare și caracteristicile figurii.

De asemenea, aș dori să observ că lucrurile pentru capsula de bază ar trebui să fie de bună calitate și să se potrivească perfect cu tine. Aceasta este fundamentul pe care este construit întregul garderobă. În consecință, aceste lucruri vor fi folosite des și ar trebui să vă servească mult timp. Și este necesar să nu vă fie rușine să ieșiți în ei „și într-o sărbătoare și în lume …”

Acest lucru nu înseamnă că, dacă nu vă puteți permite să cumpărați articole scumpe de marcă, atunci acest articol nu este pentru dvs. Puteți găsi întotdeauna lucruri de calitate decentă la cel mai bun preț pentru dvs.

De asemenea, o soluție excelentă ar fi să coaseți părți ale dulapului de bază într-un salon de cusut, atelier sau doar de la un croitor bun. Nu voi spune că aceasta este cea mai economică opțiune, dar are o serie de avantaje:

Vei putea alege stilul care ți se potrivește, precum și țesătura în culori și calitate care să corespundă cerințelor tale
Îmbrăcămintea făcută după măsurători vă va potrivi întotdeauna mai bine decât hainele tipice din fabrică. Această opțiune ar trebui luată în considerare în special dacă aveți o cifră non-standard.
Acestea vor fi articole absolut exclusive! Nu veți întâlni niciodată un al doilea ca acesta.
Nimeni nu poate ghici (decât dacă îți spui) cât costă garderoba ta. Absența etichetelor de marcă și a altor accesorii din fabrică nu va permite „suspendarea etichetelor de preț”.
Un dulap de bază nu înseamnă că este o listă de articole care sunt la fel pentru toată lumea. Faptul este că acesta ar trebui să fie garderoba voastră de bază. Ar trebui să ia în considerare exact vârsta, stilul de viață și condițiile climatice în care trăiești de cele mai multe ori.

Desigur, acest lucru este complet, nu înseamnă că întreaga ta garderobă ar trebui să fie formată doar din acest set. Puteți avea mai multe opțiuni pentru fiecare articol, de exemplu, o culoare de bază calmă și una strălucitoare, pentru fiecare zi și pentru ocazii speciale. Pe lângă cele de bază, puteți (și chiar ar trebui să aveți) articole la modă, haine cu imprimeuri strălucitoare. Luând în considerare condițiile climatice, este necesar să se înțeleagă și îmbrăcămintea exterioară.

Cu toate acestea, capsula de bază este bagheta ta magică, ceva care poate fi oricând asamblat cu ușurință și rapid și îmbrăcat fără ezitare. Câștig-câștig.

MCHP – rochie neagră mică sau rochie teacă

Nu neapărat negru sau un caz. Ar trebui să fie o rochie cu o croială simplă și culoare din paleta de bază. Poate că va fi o rochie A-line sau o rochie dreaptă din tricotaje dense în nuanțe de gri, bej sau albastru moale. Cel mai important, această rochie ar trebui să te împodobească, să se amestece cu restul garderobei și să fie versatilă pentru aproape orice ocazie.

Bluză

Cea mai relevantă și multifuncțională este o cămașă albă pentru bărbați: bumbac, îmbrăcat în vrac, fără tăieturi, nu transparentă. Dar! Și pot exista opțiuni. Poate că albul pur nu este culoarea ta. Apoi ar putea fi util să ridicați din paleta de bază o cămașă de culoare lăptos, fildeș sau alte nuanțe deschise.

Sau nu porți deloc cămăși. Atunci o vestă poate deveni de bază pentru dvs. Și dacă sunteți o mamă care alăptează, atunci o mânecă lungă pentru hrănire.