Un aspect dramatic va fi plin de dantelă, combinat cu vârfuri, cizme aspre, accesorii îndrăznețe și machiaj strălucitor. Această direcție este apanajul fetelor cu gust impecabil și cu un stil de viață boem

Casual
Good Old Casual va fi la modă atâta timp cât ritmul frenetic al vieții este relevant pentru noi. Un garderobă casual este conceput pentru a ușura viața unei persoane moderne de afaceri. Hainele în stil casual sunt perfect combinate între ele în forme și culori, ceea ce a priori economisește timp la selectarea seturilor. Atribute: culori pastelate, pantofi confortabili, jachete, pulovere, țesături moi.

Normcore
Normcore este hipertrofiat casual. Acest stil este destinat să aducă în prim plan personalitatea unei persoane, nu aspectul acesteia. Hainele Normcore se disting prin cele mai simple forme și culori.

Această direcție este apanajul fetelor cu gust impecabil
Această direcție este apanajul fetelor cu gust impecabil

Stilul estic
Se distinge prin culori strălucitoare, imprimeuri diverse, țesături de mătase, pelerine zburătoare, accesorii elegante.

Belevoy
Stilul de îmbrăcăminte senzuală evocă atât controverse, admirație și indignare a maselor. Mulți nu înțeleg cum puteți ieși pe stradă într-o cămașă de noapte, în timp ce alții cred că este locul pentru ea pe stradă. Atribute ale direcției lenjeriei: rochii de mătase, dantelă subțire, halate, costume de pijamă etc.

Glamour
Glamourul va dura pentru totdeauna! Noi, toate fetele, ne dorim uneori să ne îmbrăcăm, să ne vopsim buzele cu ruj strălucitor, să intrăm într-o haină de blană fucsia și să stăm pe un toc de 10 cm. Semne ale unui stil modern glamour: mărci, articole la modă, culori vii, blană, piele lacată, paiete, sclipici.

Epocă
Greu de executat, dar direcția modernă absolut fantastică în implementarea de înaltă calitate. Stilul vintage se caracterizează prin: stiluri retro de îmbrăcăminte, accesorii îngrijite, stil „wave”.

Feminin
Feminitatea este mereu la modă. Este dificil să supraestimezi cât de multe rochii și fuste se potrivesc tuturor fetelor, fără excepție. Vrei să te îmbraci feminin? Purtați rochii delicate, fuste largi, tocuri înalte și o haină lungă. Nu uitați de accesorii, păr liber și machiaj ușor.

Afaceri
Stilul modern de îmbrăcăminte de afaceri a scăpat de mult timp de cămășile albe și de fundul negru plictisitor. În zilele noastre, tendința afacerii este la modă – sunt arcuri „gustoase” cu bluze, fuste din piele și costume strălucitoare.

Sport
Stilul sport ca o combinație de Normcore și Sport Casual este mai relevant în 2019 ca niciodată. Atribute tipice ale îmbrăcămintei: hanorace, treninguri, tricouri, adidași, adidași, biciclete.