Uncategorized

CEL MAI MARE PREZENTARE GENERALĂ A TENDINȚELOR LA MODĂ PENTRU ANOTIMPUL PRIMĂVARĂ-VARĂ 2021

Dacă ar fi trebuit să folosești un singur cuvânt pentru a spune despre nuanțele viitorului sezon de modă

Ea a putut fi contemplată pe nenumărate priviri de podium. Cineva spune că acesta este un act deschis de sprijin pentru comunitatea LGBT. Cineva, fără a face paralele specifice, pur și simplu se bucură de simbolul împlinirii dorințelor, care va apărea în garderoba fiecărei fashioniste

Într-o singură linie, voi lista nuanțele care erau în frunte la săptămânile modei: alb, portocaliu, galben, albastru și turcoaz, negru, roșu, lavandă și bej.

Ea a putut fi contemplată pe nenumărate priviri de podium
Ea a putut fi contemplată pe nenumărate priviri de podium

Pastelurile suculente și delicate au dominat în mod clar podiumurile din capitalele modei din lume.

CORP ÎN AFACERI

Lungimea „recoltei” a ajuns chiar la jachete! Blazerele decupate sunt o necesitate de cumpărat!

Este la fel de șocant și lipsit de sens ca bluzele lungi pe care le-am băgat în blugi toamna trecută. Și la fel de la modă și amuzant! Sunt pentru!
În plus față de presa goală, care, după cum înțelegeți, ar trebui să fie impecabilă până la primăvară dacă moda are un loc în garderoba dvs., designerii s-au bazat pe decupaje și croieli asimetrice ori de câte ori este posibil: pe spate, piept, talie și stomac.

MÂNECI GLOBALE

Mânecile puff au fost la modă în sezonul trecut. Mânecile VOLUME vor fi la modă în noul sezon.

FRANJURI

Fustele, rochiile și chiar blazerele cu franjuri sunt o cumpărare obligatorie a primăverii!

Deși … femei adevărate ale modei, după ce au primit primele rapoarte de pe frontul modei, intră imediat în ofensivă! Mai exact – la magazine!

Netul – un hobby al sezonului trecut – a primit o nouă dezvoltare și ne-a dat o tendință pe macrame. Aceasta este o tendință periculoasă, sincer să fiu, pentru că a purta macrame și chiar a alege mai întâi un lucru cu participarea sa, este un puzzle cu un asterisc. Dar eu cred în tine!

BRODERIE

Atât de complex și filigranat încât hainele se transformă într-o operă de artă, iar spectacolul se transformă într-un spectacol pe scena teatrului, așa cum a fost, de exemplu, la spectacolul Antonio Marras.

PAIE

Dacă ai cumpărat geanta de paie perfectă vara trecută, atunci anul acesta o poți cumpăra pe a doua perfectă!

Și în același timp o fustă și o rochie. De ce nu?

Paiete

Au conspirat! Fiecare colecție are lucruri strălucitoare, irizate, orbitor de frumoase, presărate cu paiete de tot felul de nuanțe.

Paietele sunt recomandate a fi purtate ziua și chiar noaptea. Și nu numai la petreceri, așa cum ați putea crede. Puteți merge să dormiți cu stil în ceva sincer genial!

HAINE DE MUNCA

Se pare că designerii au decis aproape în unanimitate că nu ne-am săturat de tema uniformei de lucru în sezonul trecut și insistăm pe continuarea ei.

Buzunare

O continuare logică a punctului anterior. Este bine că au rămas în noile colecții, pentru că mulți au reușit să guste tot farmecul hainelor cu buzunare și, în cele din urmă, au încetat să le mai asocieze cu Anatoly Wasserman. Să purtăm!

În unele colecții, buzunarele apar pe haine în spiritul uniformelor de lucru, în altele – în stil safari, în altele – indică armata.

PIELE

Observați câte tendințe au migrat către noi din sezonul trecut.

Acum achizițiile noastre vor funcționa integral. Și tendința de pe piele, nu aș atribui nici măcar încetinirea, ci constantă, judecând după multe sezoane anterioare.

SANDALE CU NAC ȘI CAPĂ PĂTRATĂ

Curele subțiri, jumperi în jurul unui deget și alte modele minimaliste, dar complicate, vor rămâne la noi vara viitoare.

Deci, vă puteți înscrie în siguranță la lista de așteptare la Bottega Veneta sau puteți economisi fără rușine bani la Zara!
În ceea ce privește pelerinele pătrate de pe pantofi – de mult timp nu am mai avut modă pentru ceva atât de confortabil și în același timp ciudat! Dar toți cei care s-au îngrozit în sezonul trecut au șansa să se răzgândească și să aibă timp să fie la modă!

CALCETI GENUNCALE

Și, de asemenea, sandale cu șosete – da! Apropo, sandalele ar trebui alese în strasuri și cristale.

MINIMALISM

Spre deosebire de croiala extrem de sofisticată, designerii ne oferă avangarda în designul său minimalist.

Este imposibil să refuzi, deoarece aceasta este o soluție ideală pentru cei care doresc să se îmbrace neobișnuit în viața de zi cu zi și, în același timp, să nu șocheze pe nimeni, ci să adune doar complimente!

MONOCROM

Moda este o fată atât de contradictorie! Cu câteva puncte mai sus, ea a revopsit pe toată lumea într-un curcubeu.